Visningsstädning

Är det dags att byta bostad? Att sälja en bostad kan ibland vara mer arbete än man tror. Det är inte bara småsaker som kanske ska rustas upp, det kan även behövas en städning av bostaden för att få den att verkligen skina. Vi på Gärdets Puts & Städ har en specialutformad tjänst för just visningsstädning. När du nyttjar oss vet du att du kommer kunna känna dig stolt att visa upp ditt hem på samma gång som spekulanter kommer att få se rena och fräscha rum.

En anledning till att investera i visningsstädning är att det faktiskt statistiskt sett, brukar betyda att det inbringar ett högre försäljningspris. Ett välstädat hem blir automatiskt mer attraktivt för intresserade köpare.

Den visningsstädning vi erbjuder är mer eller mindre lika omfattande som vår storstädning. Hör gärna av dig så ordnar vi en offert baserad på era önskemål!

Diamantpolering, stengolv, marmor, trägolv, plastmatta, linoleumgolv, betonggolv, Samt målning, målning utomhus, utomhus.

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid
Vi kan hjälpa dig att få dina stengolv lättstädade och med hög glans i tex trappuppgångar och entréer. Vi arbetar med den av Naturskyddsföreningen rekommenderade städmetoden, Twister Diamond Sten system.

Vill du få en offert från oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Intresseanmalän