Storstädning

Behöver du hjälp med storstädning? Gärdets Puts och städ tillhandahåller storstädning till dig som bor i Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig att få ordning på hemmet och se till att det blir lätt att underhålla det, vi erbjuder även möjlighet till regelbunden hemstädning för att göra det ännu lite enklare för dig att hålla ordning hemma.

I vår storstädning ingår bland annat att vi skrubbar badrum skinande rent, putsar speglar, rengör toalettstolar, våttorkar golv och rensar golvbrunn. I kök våttorkar vi alla ytor och ser till att de är hygieniska. Vi rengör golvlister, lampskärmar, ventiler, ugnsplåtar, galler, diskon. köksfläkten, balkong, vind m.m. Vår städtjänst är med andra ord heltäckande och vi hjälper dig att få ett skinande, dammfritt och hygieniskt rent hem. Vi förstår att ibland räcker inte tiden till, då finns vi.

Testa gärna vår tjänst för storstädning med möjlighet till riktigt bra priser på följande hemstädning!

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid

Boka regelbunden hemstädning

Vi rekommenderar vår storstädning som en introduktion till vår regelbundna hemstädning. Du får en chans att testa oss på samma gång som du får ett skinande rent hem, bättre än så kan det knappast bli!

Vill du få en offert från oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Intresseanmalän