Dödsbostädning

När någon nära gått bort är det mycket som behöver göras och det mest ansträngande brukar vara att gå igenom dödsboet. Det är mycket som ska göras och det brukar för de flesta kännas dränerande och jobbigt. Vi på Gärdets Puts & Städ vill hjälpa dig att göra hanteringen av ett dödsbo enklare.

Detta kan du göra genom att använda vår helhetslösning där du får hjälp med avlastning så du kan lägga fokus på det som är viktigast för dig. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling, flytt och mäklarkontakt. Självklart kan du även välja de olika tjänsterna var för sig.

Gärdets Puts & Städ kan oftast hjälpa dig snabbt, redan inom bara några dagar och vi hanterar dödsbon i alla olika storlekar.

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid

Bortforsling av dödsbo

Vi sorterar och transporterar bort allt från bostaden så du slipper tänka på detta. Det som kan återanvändas lämnar vi till välgörenhetsbutiker så inget går till spillo. För oss på Drott & Co är det viktigt att dödsbotömningarna sköts med respekt för de närstående. Det som inte kan återanvändas återvinns på ett miljöriktigt sätt.

Vill du få en offert från oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Värdering och uppköp

Gärdets Puts & Städ samarbetar med uppköpare som hjälper till med värdering och uppköp av de saker som är värdefulla i ditt dödsbo. Självklart är denna värderingen helt kostnadsfri och du får ett fastställt uppköpsvärde redan i samband med offerten. På så vis slipper du att vänta på osäkra auktioner som kan ta lång tid.
Vi utför dödsbotömningar i Stockholm, Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker och närliggande områden.