Gärdet Fönster & Puts städ AB är ett helhetskoncept för både fysiska och juridiska personer.

Vi har en bred och lång erfarenhet av facility servicetjänster till företag och organisationer samt tjänster till dig som privatperson och ditt hem.
Vi finns för dig som privatperson när du t ex behöver hjälp med hemstädning, flyttstädning, vår-och höststädning eller städning inför en visning. Vi finns också till ert stöd när ni ska ha en fest och behöver serveringspersonal eller om mor och far ska ut på galej en kväll har vi en tjej eller kille som kan vara den perfekta barnvakten.

För företagare har vi alla typer av servicetjänster som företaget kan behöva för att hålla ordning i företagets lokaler. De är allt från vaktmästartjänster, lokalvård, golvvård, fönsterputs eller om företaget ska flytta tar vi ansvaret för både flytten och städning av den nya och gamla lokalen.

Vi har en särskild erfarenhet från att leverera våra tjänster till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Tyngdpunkten ligger på att hålla snyggt och rent i trapphus, källare, tvättstugor och andra gemensamma ytor, men vi har även tjänster för utomhusmiljön så som krattning och städning av gångar och andra utomhusmiljöer samt snöröjning av vägar och tak.

Då vi först är nöjda då ni som kund är nöjd -erbjuder vi alla våra tjänster med en nöjd Kundgaranti. Garantin innebär att om du inte är nöjd åtgärdar vi det inom 36 timmar.