Kontorsstädning

Så fungerar vår Kontorsstädning

Med Gärdet Städ och Puts AB löpande städning av er lokal får ni en ren och trivsam miljö för alla som vistas i den. Ni får en personlig kontakt hos oss på Gärdet Städ och Puts AB som tillsammans med vår utbildade personal levererar städning med hög kvalitet, kontinuitet och flexibilitet. Dessutom ingår alltid Gärdet Städ och Puts AB svensktillverkade och miljömärkta städprodukter. Här nedan är exempel på upplägg.

Kontorsutrymmen

Vi dammsuger alla golv och mattor. Golven rengörs med fuktmopp. Vi dammar alla fria ytor. Alla fläckar på speglar, lister och dörrar tas bort. Papperskorgarna töms.

Toaletter

Vi rengör alla handfat och toaletter både in- och utvändigt.

Kök/Pentry

Vi rengör kök eller pentry. Arbetsbänk och diskbänk torkas av och görs rena.

Städmaterial

Vi tar med oss det städmaterial som behövs och det ingår i priset. Förbrukningsmaterial så som tvål, toalettpapper etc. kan du beställa hos oss på Gärdet Städ och Puts AB om du vill, säg bara till så fixar vi.

Boka in ett kostnadsfritt besök så kommer vi och berättar mer om vårt erbjudande och hur vi kan lägga upp städningen hos er.

Pris

Priserna som presenteras är exklusive moms.

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid

Gärdet Städ och Puts AB tilläggstjänster

Utöver den löpande städningen erbjuder vi tilläggstjänster till kontoret, arbetsplatsen, bostadsrättsföreningen och andra lokaler.

Storstädning Med en återkommande Storstädning får ni extra rent i era lokaler. Vårt team lägger extra tid och energi på exempelvis kök, toaletter, tvättstugor eller där ni tycker att det behövs.

Fönsterputs Rena fönster ger ett professionellt intryck och vi bistår er med regelbunden Fönsterputs. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs vilket ingår i tjänsten.

Enklare hantverk Med vår tjänst Enklare Hantverk avlastar vi er med att montera kontorsmöbler, sätta upp tavlor, hyllor, gardiner och teknisk utrustning samt med mindre snickeriuppdrag. Beskriv vad ni behöver hjälp med så tar vi med oss den utrustning som behövs.

Har ni andra behov? Vi kan ta hand om er återvinning, sköta inköp av era förbrukningsmaterial, ordna fruktkorgar, förse er med entrémattor samt mycket mer. Berätta vad som skulle underlätta för er så löser vi det!

Varför Gärdet Städ och Puts AB?

R

Utbildad personal med kollektivavtal

Alla våra anställda är utbildade och har fast anställning. För oss är trygghet viktigt och därför omfattas alla av kollektivavtal. Vi har många anställda med svenska som andraspråk och för dem erbjuder vi språkundervisning på jobbet. Vi ser varje individs potential och har intervjuat ett urval av alla dem som gjort karriär hos oss.
R

Städmaterial ingår

Miljön finns utanför dörren. Det är ute vi tar frisk luft och vårt rena vatten. Därför har vi på Gärdet Städ och Puts AB valt att kontrollera våra produkter fullt ut genom att ta fram egna städmedel märkta med Bra Miljöval, tillverkade i Sverige, med förpackningar i sockerrör som är förnyelsebara till 85%.
R

Ansvarsförsäkring

Om en olycka skulle vara framme är vi noga med att ha en försäkring som täcker eventuella skador. Såklart är alla våra anställda också fullt försäkrade, både under arbetstid och till och från arbetet.
R

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar mer flow i vardagen, därför vill vi snabbt ställa allt till rätta om det skulle vara något du är mindre nöjd med. Självklart har du kvalitetsgaranti, det gör det hela enkelt!

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Skattereduktionen administreras av oss på Gärdet Städ och Puts AB när du får fakturan, allt för att göra det enkelt för dig.

Dags för en enklare vardag!

Få en prisuppskattning.