För Företag

FÖRDELAR MED STÄDNING SOM LÖNEFÖRMÅN

Mår medarbetarna bra mår oftast företaget bra. Med städning som löneförmån för de anställda blir vardagen enklare. De som erbjuds städning kan prioritera sitt välmående framför alla måsten och skapa sig en bra balans i vardagen. Det påverkar även jobbet i en positiv riktning, det vill vi lova. Som arbetsgivare får du dessutom en konkurrensfördel att erbjuda eftertraktad personal städhjälp.

VAD KOSTAR STÄDHJÄLP SOM LÖNEFÖRMÅN?

För varje medarbetare som får städning i vardagen betalar företaget en fast administrativ avgift, sen en rörlig avgift för antalet timmar. Den anställde blir även förmånsbeskattad. Vi erbjuder både ram- och brukaravtal och är ditt företag anslutet till Benify finns ett avtal redan idag som du hittar i
Benifys portal. För att du ska få en tydlig bild av investeringen skickar vi alltid en offert. Kontakta oss så fixar vi det!

TRYGGHET ÄR VIKTIGT FÖR Gärdets Puts & Städ AB

Oavsett vilka tjänster din medarbetare väljer för att få hjälp i vardagen, har vi alltid högsta prioritet när det gäller trygghet och säkerhet. Vi lägger stor omsorg på att rekrytera rätt personal och alla som jobbar på Gärdets Puts & Städ AB genomgår personliga intervjuer och internutbildningar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

HUSHÅLLSTJÄNSTER MED ANSVARSFÖRSÄKRING OCH KVALITETSGARANTI

Vi har ansvarsförsäkring, så skulle något hända täcker vår försäkring alla eventuella skador. Skulle medarbetaren vara mindre nöjd med vårt jobb har vi självklart en kvalitetsgaranti. Det betyder att vi åtgärdar eventuella missnöjen så fort vi kan. Vår ambition är att alla ska vara 100 procent nöjda med den service vi utför.

KONTAKT

Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ditt företag? Varmt välkommen att ringa på 08-1200 2100
eller mejla till info@gardetsp.nu.

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid