Golvvård

Vi på Gärdets Puts & Städ har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för all typer golv!
Diamantpolering, stengolv, marmor, trägolv, plastmatta, linoleumgolv, betonggolv, Samt målning, målning utomhus, utomhus.
Vi kan hjälpa dig att få dina stengolv lättstädade och med hög glans i tex trappuppgångar och entréer. Vi arbetar med den av  aturskyddsföreningen rekommenderade städmetoden, Twister Diamond Sten system.

  • Alla våra rut-tjänster ingår
  • Utbildad personal och egen kontaktperson
  • Med försäkring, utan bindningstid

RENA, GLÄNSANDE OCH LÄTTSTÄDADE GOLV MED HÖGGLANS

Twister: Diamond Sten system är en metod som är långsiktigt både billigare och bättre för miljön än traditionella metoder. Systemet består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter i kombination med ett specialutvecklat rengöringsmedel – Twister: Är Resultatet blir rena, glänsande och lättstädade golv med hög glans.

Vill du få en offert från oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Intresseanmalän

Bevisa att du är människa genom att välja nyckel.

VI MÅNAR OM MILJÖN

På Drott & Co är vi måna om miljön, därför rekommenderar vi Twister systemet istället för traditionell polish. Twister systemet har tidigare använts främst för stora ytor men vi har sedan 2006 använt detta även för mindre ytor som tex trappuppgångar med framgång. I dag polerar vi entréer, trappsteg och våningsplan i alla typer av trappuppgångar som har natursten.
Ett golv som underhålls regelbundet får längre livslängd, blir mer lättstädat och ser vackrare ut.