Fönsterputs

Vi hjälper dig som privatperson med fönsterputsning

Fönsterputsning är något av det som vi kan allra bäst. Vi utför alla typer av fönsterputsning och finns tillgänglig för dig i Stockholm med omnejd. Du kan t ex nyttja våra tjänster för att få fönsterputsning i din villa, lägenhet eller kanske i ditt sommarhus.
Vi putsar så klart alla sidor av dina fönster och du kan även få hjälp med att putsa altaner, balkonger m.m. Självklart går det bra att boka till ytterligare städning på samma gång. Fyll i vårt kontaktformulär här ovan så ordnar vi en offert baserad på dina önskemål.

Självklart kan du utnyttja RUT!

Rena fönster ser till att du får en ljus och härlig inomhusmiljö på samma gång som det ger ett fräscht och välskött intryck till rummet eller lokalen. Fönsterputsning är ett enkelt sätt att ge ditt hem eller kontor ett snabbt ansiktslyft och ger en ökad trivsel!

Vill du få en offert från oss?

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Intresseanmalän

** Nästan omgående gäller om förfrågan kommer in under kontorstider.

KARMTVÄTT

Vi rekommenderar att man rengör fönsterkarmarna åtminstone 1 gång per år. Regelbunden karmtvätt är extra viktigt för er som bor nära trafikerad väg (svart sot), och för er som röker inomhus då de vita ytorna blir gula. Vi har specialmedel som gör dem vita igen.
VI REKOMMENDERAR ATT MAN TVÄTTAR FÖNSTERNA MINST TVÅ GÅNGER PER ÅR.